Η υπερβολική δημοσιότητα που δόθηκε κατά την άφιξη των εμβολίων της Pfizer για τον κορωνοϊό σε συνδυασμό με τον κατά πολύ μικρότερο αριθμό τους που τελικά έφτασε στη χώρα μας σε σχέση με αυτόν που είχα εξαγγείλει τις προηγούμενες εβδομάδες η κυβέρνηση, προκάλεσαν καταιγισμό από σχόλια, συζητήσεις και memes στα social media.

“Τι ωρα θα γίνει η περιφορά των εμβολίων ξέρουμε;” είναι ένα από τα πολλά δημοφιλή tweets σε σχέση με το θέμα, με το χιούμορ να κυριαρχεί στις αντιδράσεις του κόσμου για τη νέα αυτή κυβερνητική επιτυχία. Όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω οι φωτογραφίες του Χαρδαλιά πίσω, μπροστά, πάνω και διαγωνίως των κιβωτίων δεν φαίνεται να έπιασαν τόπο τελικά.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια