Ο νεαρός τεχνικός προπονούσε την παιδική ομάδα και ήταν μόλις 21 ετών, όταν απεβίωσε το απόγευμα της Κυριακής στη Μάλαγα.

Ο Γκαρσία πριν από λίγες ημέρες είχε περάσει από εξετάσεις και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και ανήκε στην ομάδα υψηλού κινδύνου, αφού είχε προηγούμενες παθολογίες.

Ο άτυχος κόουτς είχε πρόσφατα διαγνωστεί με λευχαιμία και δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον κορονοϊό και έγινε το έβδομο άτομο που έχει πεθάνει στην Ανδαλουσία από τον ιό.

Ο Ζοσέ Μπουένο, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Άλτα, εξήγησε ότι ο θάνατος του 21χρονου, ο οποίος ήταν προπονητής στην παιδική κατηγορία, συνέβη στις 20:00 την Κυριακή στο Περιφερειακό Νοσοκομείο της Μάλαγα και λίγο πριν είχε γίνει μιλήσει με την οικογένειά του καθώς η κατάσταση του ήταν σταθερή.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X