Στο πένθος έχει βυθιστεί ο ρωσικός αθλητισμός και δη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εξαιτίας του θανάτου του Ρόμαν Αμπζελίλοφ. Ο γιατρός της “ομάδας του στρατού” άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 44 ετών, νικημένος από τον κορωνοϊό.

Από τις αρχές του μήνα, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Μόσχας, έχοντας προσβληθεί από τον ιό. Μετά από περίπου δύο βδομάδες μάχης, δεν τα κατάφερε λόγω επιπλοκών που προκλήθηκαν στο αναπνευστικό σύστημα.

Ο Ρόμαν Αμπζελίλοφ εργαζόταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας από το 2014, ενώ στο παρελθόν ήταν μέλος του ιατρικού επιτελείου της Χίμκι και της εθνικής ομάδας της Ρωσίας.

Πηγή: sport24

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X