Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν τη συμμετοχή του Πέτρου Φιλιππίδη στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», ο κωμικός ηθοποιός ενδέχεται να παραιτηθεί για λόγους υγείας.

«Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτιά μου είναι ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, ο Πέτρος Φιλιππίδης να υποβάλλει την παραίτησή του από την καθημερινή σειρά της ΕΡΤ. Φέρεται ο ηθοποιός να επιθυμεί να αποδεσμευτεί από τη σειρά αυτή και να αποχωρήσει με δική του πρωτοβουλία, επικαλούμενος λόγους υγείας. Αν και πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό θεραπευτήριο που νοσηλευόταν, ωστόσο, έχει ένα υποκείμενο νόσημα και τον ταλαιπωρεί. Υπάρχει, επίσης, και η πίεση των τελευταίων ημερών.

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες από την ΕΡΤ αναφέρουν ότι η τελική απόφαση για τη συμμετοχή του στη σειρά θα πρέπει να ληφθεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη. Έχει βάλει άτυπα ένα χρονικό περιθώριο η διοίκηση της Κρατικής Τηλεόρασης γιατί είναι σε εκκρεμότητα τα γυρίσματα και δεν θέλουν να επηρεαστεί η ροή της σειράς» τόνισε η δημοσιογράφος του OPEN.

*Από το ethnos.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια