Ο βοηθός προπονητή της Μπασακσεχίρ, Πιέρ Γουεμπό, κατηγόρησε έναν από τους διαιτητές ότι τον αποκάλεσε νέγρο. Ο πρώτος διαιτητής απέβαλε τον Καμερουνέζο, ο οποίος φώναζε προς τον 4ο: “Γιατί με είπες νέγρο;”. Αποχώρησαν οι Τούρκοι στο 18′ του αγώνα με την Παρί.

Σε έξαλλη κατάσταση κι ο παίκτης της Μπασακσεχίρ, Ντεμπά Μπα, ο οποίος πλησίασε τους παίκτες της Παρί για να τους εξηγήσει τι συνέβη. Οι Εμπαπέ και Νεϊμάρ έδειξαν να καταλαβαίνουν απόλυτα και πήραν το μέρος τους.

Δείτε το βίντεο στο sport24

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια