Μεγάλη διασπορά παρατηρείται στο Δρομοκαίτειο και συγκεκριμένα στο γηροψυχιατρικό τμήμα του σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.

Τα θετικά κρούσματα σε ασθενείς έφθασαν τα 24 και 2 εργαζόμενοι. Οι περισσότεροι θετικοί ασθενείς είχαν εμβολιασθεί τρείς ημέρες πριν τη δεύτερη δόση από εμβόλια που περίσσεψαν.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ χθες βράδυ τρείς ασθενείς εμφάνισαν σοβαρά συμπτώματα και διεκομίσθησαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία όπου και νοσηλεύονται.

Οι συνθήκες νοσηλείας είναι πολύ δύσκολές πρώτον γιατί υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε προσωπικό δεν υπάρχουν εργαστήρια και δεν υπάρχει οξυγόνο.Ταυτόχρονα λόγω της ιδιαιτερότητα των ασθενών είναι πολύ δύσκολο να καθηλωθούν στα κρεβάτια τους.

Οι εικόνες που περιγράφει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας είναι δραματικές:

«Χαρακτηριστική η προσπάθεια των νοσηλευτών μόνο τρεις στη βάρδια, χωρίς κανένα γιατρό να προσφέρουν νοσηλεία μπαίνοντας στους θαλάμους των θετικών κρουσμάτων με συμπτώματα από το κορονοϊό και ψυχικά ασθενείς από τις μπαλκονόπορτες για να μην μολύνουν και τους άλλους ασθενείς. Τρεις νοσηλευτές στη βάρδια για θετικούς και αρνητικούς στο κορονοϊό ψυχικά ασθενείς που οι περισσότεροι είναι κατάκοιτοι με σοβαρά παθολογικά προβλήματα»

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια