Με κεντρικό σύνθημα “οι φοιτητές δεν τρομοκρατούνται και το φοιτητικό κίνημα δεν καταστέλλεται”, οι φοιτητές αποφάσισαν πριν λίγο σε συνέλευση συντονισμού στο Πολυτέχνειο, να κατέβουν σε πορεία διαμαρτυρίας για την κατάργηση του ασύλου και ενάντια σε όσα συνέβησαν σήμερα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Η προσυγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ώρες η αστυνομία εισέβαλε στην ΑΣΟΕΕ και χτύπησε αναίτια φοιτητές. Την ίδια ώρα οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεπαν στους τραυματισμένους να φύγουν από τον χώρο, ενώ προχώρησε στην προσαγωγή προσώπων, που απλά ρωτούσαν τι συμβαίνει.

Το βίντεο από το ξύλο σε φοιτήτρια

Ξύλο σε φοιτήτρια έξω από την ΑΣΟΕΕ και μαζικό ντου μπάτσων. Το κράτος της (ακρο)δεξιάς είναι εδώ πιο εκδικητικό από ποτέ!

Gepostet von Stefanos Spiliopoulos am Montag, 11. November 2019

Η καταγγελία για τις αναίτιες προσαγωγές

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια