Σε πορείας Αλληλεγγύης στους μετανάστες/ριες και ενάντια στις μεθοδεύσεις του ελληνικού κράτους καλούν το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στο Μοναστηράκι καταλήψεις, συλλογικότητες, συνελεύσεις μεταναστών/ριων και αλληλέγγυων και στέκια.

Τα  καλέσματα:

Συνέλευση Καταλήψεων, Συλλογικοτήτων, Μεταναστών/ριών, Διεθνιστών/ριών, Αλληλέγγυων

Κάτω τα κράτη και οι πατρίδες οι άνθρωποι δεν είναι κρέας για οβίδες. Να γκρεμίσουμε τα σύνορα και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Πορείας Αλληλεγγύης στους μετανάστες/ριες και ενάντια στις μεθοδεύσεις του ελληνικού κράτους. Σάββατο 7 Μαρτίου, Μοναστηράκι, 6μμ.

Κάτω τα κράτη και οι πατρίδες οι άνθρωποι δεν είναι κρέας για οβίδες.

Να γκρεμίσουμε τα σύνορα και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Ανοιχτά σύνορα και ελεύθερη μετακίνηση για όλους/ες.

Ενάντια στον κοινωνικό εκφασισμό, την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά και την τρέχουσα στρατικοποίηση του Έβρου και των νησιών του β.α. Αιγαίου που έχει επιβάλει το ελληνικό κράτος.

Ενάντια στις δολοφονίες των μεταναστών/ριών και την εργαλειοποίησή τους για τους διακρατικούς ανταγωνισμούς των αφεντικών.

Ενάντια στους πολέμους, το ρατσισμό, την εκμετάλλευση και την καταπίεση.

Πορείας Αλληλεγγύης στους μετανάστες/ριες και ενάντια στις μεθοδεύσεις του ελληνικού κράτους

Σάββατο 7 Μαρτίου, Μοναστηράκι, 6μμ

Από Συλλογικότητες και αλληλέγγυοι/ες στους πρόσφυγες/μετανάστ(ρι)ες:

Διαδήλωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες/μετανάστ(ρι)ες

Από τη Μόρια, τα νησιά και τον Έβρο μέχρι το κέντρο της Αθήνας

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ

– Καμία συμμετοχή του ελληνικού κράτους σε πολέμους με τη συνεργασία της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ.

– Καμία εθνική ενότητα στις δολοφονίες, δεν θέλουμε άλλους νεκρούς πρόσφυγες/μετανάστες/στριες, θέλουμε να ζήσουμε μαζί τους.

– Να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης-hot spot.

– Ανοιχτά σύνορα, ελευθερία κίνησης και χαρτιά για τους πρόσφυγες/μετανάστ(ρι)ες. Όχι στην αναστολή υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση ασύλου. Ακύρωση της συμφωνίας Ελλάδας-Τουρκίας-Ε.Ε, κανένας γεωγραφικός περιορισμός.

– Σίτιση, περίθαλψη, στέγαση και ίσα εργασιακά δικαιώματα ντόπιων-μεταναστών/στριών μέσα στον αστικό ιστό.

Διαδήλωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες/μετανάστ(ρι)ες

Σάββατο 7 Μάρτη 18.00 | Πλατεία Μοναστηράκι

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια