Καλούμενος να σχολιάσει σε πρωινή εκπομπή του OPEN το όργιο των κυβερνητικών ρουσφετιών και διορισμών, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, ξεπέρασε κάθε όριο.

Τι και αν την ίδια ώρα, σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο  Κωνσταντίνος Πατέρας είχε προχωρήσει στην αποκάλυψη της ξεκάθαρης συναλλαγής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τοποθέτησή του στη διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων επειδή «είχε χιλιάδες ψήφους και  δικό του στρατό στα Τρίκαλα», ο Μ. Βορίδης απέδειξε για ακόμα μια φορά απλά ότι δεν «νοιώθει»…

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής του θέτει το συγκεκριμένο ζήτημα όπως και την συνολική κατάσταση του κυβερνητικού ρουσφετο-μαραθωνίου και ο υπουργός αφού στην αρχή απαντά..«και τι έγινε», μετά από λίγο ξεστομίζει το αμίμητο…«και ποιον να βάλουμε, τους ξένους;»

Η προκλητική δήλωση συνοδεύεται και από ειρωνικό, απαξιωτικό «γελάκι», έτσι για να ξέρουμε ότι η ΝΔ και θα βολεύει τους «δικούς» της και όχι τους «ξένους» και δεν θα δίνει λογαριασμό σε κανέναν…

Το επίμαχο σημείο στην αρχή του video:

*Από το Κουτί της Πανδώρας

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X