Υπό εξέταση είναι η απαγόρευση των πανηγυριών μέχρι το τέλος Ιουλίου, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε επιπλέον ότι θα ενταθούν οι έλεγχοι στις πύλες εισόδου της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι εντείνεται ο έλεγχος στα σύνορα με την Αλβανία, στην Κακαβιά και στην Κρυσταλοπηγή.

Τα σύνορα με την Βρετανία με απευθείας πτήσεις θα ανοίξουν στις 15 Ιουλίου και από Σουηδία στις 22 Ιουλίου.

Ενώ οι απευθείας πτήσεις από ΗΠΑ αναμένεται να ξεκινήσουν από το τέλος Ιουλίου, ωστόσο οι ταξιδιώτες θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό τεστ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια