Σύμφωνα με το Ρεπορτάζ της Μαρίας Σιδηροπούλου:

Γύρω τα 8 -9 άτομα βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Συνάγματος για να πραγματοποιήσουν μια συμβολική διαμαρτυρία – ανοίγοντας πανό στα σκαλάκια της πλατείας, για την βία κατά των γυναικών μιας και σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα.

Παρόλο που τα άτομα ήταν λίγα, με μάσκες και τηρώντας τις ανάλογες αποστάσεις οι δυνάμεις της αστυνομίας όχι μόνο ήταν πάρα πολλές αλλά ανάγκασαν τις φεμινίστριες να συνωστιστούν ενώ τις προσήγαγαν χωρίς καμία αιτιολογία. Μετά από τις δικές τους αντιδράσεις μεταφέρθηκαν ανά τρεις στο ΑΤ Συντάγματος και όχι στοιβαγμένες.


Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια