Χίλιες προσλήψεις στις Μητρόπολεις, στο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, υποσχέθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, κατά την σημερινή επίσκεψή του στο Συνοδικό Μέγαρο.

«Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε και σας ευχαριστούμε για όσα προσφέρατε. Ύστερα από μια διακοπή, ξαναμπαίνουμε στο πρόγραμμα όπου εγκρίνατε 1.000 και πλέον θέσεις για διακονία των ανθρώπων σε μητροπόλεις», δήλωσε κατά τη συνάντηση ο αρχιεπίσκοπος.

Ο Ιερώνυμος αναφέρθηκε επίσης στο θέμα των κοιμητηρίων υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν δήμαρχοι που «θέλουν να κατασχέσουν ακόμη και το παγκάρι των κοιμητηριακών ναών», κάτι που χαρακτήρισε «απαράδεκτο και ασεβές».

Τέλος, «σε ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης», όπως είπε, προσέφερε στον υπουργό ως αναμνηστικό της συνάντησης εικόνα του Αποστόλου Παύλου, ιδρυτή της Εκκλησίας της Ελλάδος.

«Η πατρίδα μας έγινε παράδειγμα στην οικουμένη ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας και αν δεν υπήρχε η Εκκλησία δεν θα μπορούσε να δράσει τόσο καλά», υποστήριξε, από την πλευρά του, ο Τάκης Θεοδωρικάκος και υπογράμμισε τη βοήθεια της Εκκλησίας στα συσσίτια.

Ανέφερε, ακόμη, ότι σε περίπου 40 μέρες θα αρχίσει το πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο περισσότερα από 1.000 άτομα θα εργαστούν στις μητροπόλεις. Για το θέμα των κοιμητηρίων, ο υπουργός είπε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα δοθεί οριστική λύση.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X