Η τροχαία, αν και επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό για λόγους υγείας επέβαλε πρόστιμο σε καρκινοπαθή που πήγε στη Θεσσαλονίκη για χημειοθεραπεία.

Την απίστευτη καταγγελία έκανε η κόρη της καρκινοπαθούς εξηγώντας ότι όλα έγιναν κατά την επιστροφή τους στη Βέροια μετά την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας που έκανε η μητέρα της σε κλινική της Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, οι άντρες της Τροχαίας παρά τις εξηγήσεις και την επίδειξη των σχετικών εγγράφων ήταν ανένδοτοι και η μητέρα της με δύσπνοια προσπαθούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις τους.

«Ήταν τόσο απαθής, όσο και να τους εξηγούσαμε την εμφανέστατη κατάσταση, μας έλεγε “κάντε ένσταση”. Πάντα έχω μαζί μου μια τσάντα με παραπεμπτικά και εξετάσεις. Φυσικά τα έχουμε καταθέσει όλα στην ένσταση. Ήταν ανένδοτος. Ήταν πολύ λυπηρό».

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια