Ένα αγοράκι τριάμισι ετών, το οποίο γεννήθηκε με ολική κωφότητα, είναι το πρώτο παιδί στην Ελλάδα που δέχτηκε διπλό κοχλιακό εμφύτευμα. Ετσι, πλέον, ακούει και μιλάει όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του.

Η επέμβαση αυτή έγινε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, το οποίο κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ στα κοχλιακά εμφυτεύματα. Το αγοράκι, που λέγεται Μάριος, πλέον μιλά και κινείται όπως κάθε παιδί της ηλικίας του χάρη στα κοχλιακά εμφυτεύματα που του έχουν τοποθετηθεί.

Ο διευθυντης της ΩΡΛ κλινικής του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», Κωνσταντίνος Μάρκου, δηλώνει στο Open TV: «Ο Μάριος είχε την τύχη να διαγνωστεί εγκαίρως. Οπότε είχαμε τη μεγάλη ευτυχία το πρώτο εμφύτευμα να τοποθετηθεί στην ηλικία του ενός έτους». Μετά την επέμβαση, ο Μάριος, όπως και η οικογένειά του, ατενίζουν τον κόσμο με αισιοδοξία, καθώς ο μικρός άφησε οριστικά τον κόσμο της σιωπής.

Δείτε το βίντεο του OPEN TV

*Αλιευμένο από το ethnos.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X