Νέο περιστατικό προκάλεσε αποτροπιασμό στο Ηράκλειο, καθώς εν ψυχρώ πυροβόλησε άνδρας αδέσποτο σκύλο που καθόταν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων σε χωριό του δήμου Φαιστού.

Για το θέμα ενημερώθηκε η Αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη του δράστη, του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Όπως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στην ιστοσελίδα neakriti.gr για το περιστατικό και τον φερόμενο δράστη: «πέρασε με το αυτοκίνητό του, έβγαλε την καραμπίνα και το εκτέλεσε εν ψυχρώ και χωρίς λόγο, ενώ στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σωματάκι του στα χωράφια.

» Ενημέρωσα αμέσως την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, κινητοποιήθηκε όλη η αστυνομική δύναμη της περιοχής, πήγαν στο χωριό και τον συνέλαβαν σε συνεννόηση με τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας.Έγιναν με εξαιρετική ταχύτητα και υποδειγματικά όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες και αύριο οδηγείται στον ανακριτή, ο οποίος θα αποφασίσει ή για την προσωρινή του κράτηση ή για κατ’ οίκον περιορισμό .

» Δεν γίνεται να μην ευχαριστήσουμε όλη την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, τους δεκάδες αστυνομικούς που έκαναν την επιχείρηση εντοπισμού του με τρόπο παραδειγματικό. Αν όλοι οι αστυνομικοί λειτουργούσαν έτσι θα είχε περιοριστεί η εγκληματικότητα κατά των ζώων κατά 50%. Τουλάχιστον το δύστυχο ζώο θα δικαιωθεί.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια