Αφιερωμένο στον Ζακ το νέο βίντεο της ομάδας NAIL – Hit n’ Run Productions με τον τίτλο «Queer revolution»

Με τον τίτλο Queer Revolution και τους στίχους του ποιήματος του Νάνου Βαλαωρίτη «Στα Κάγκελα της Φυλής του Άλλου Πλανήτη» το νέο βίντεο της ομάδας NAIL – Hit n’ Run Productions για τον Ζακ.

19 ηθοποιοί απαγγέλλουν το ποίημα “Στα κάγκελα της φυλής του άλλου πλανήτη” του μεγάλου εν ζωή Έλληνα ποιητή Νάνου Βαλαωρίτη. Την ίδια στιγμή δρουν σε διάφορα κεντρικά σημεία της Αθήνας παρασύροντας ο ένας τον άλλον σα να διοργανώνουν ένα μεγάλο πάρτυ το οποίο καταλήγει στο σημείο δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα του 5ου Workshop Κινηματογράφου και Υποκριτικής στην κάμερα που διεξάγεται από τη NAIL (εν συντομία) και αυτή τη φορά έγινε σε συνεργασία με τη Δραματική Σχολή Αθηνών “Γ. Θεοδοσιάδης”.

Οι συντελεστές του βίντεο:

Creators/εισηγητές: NAIL (Αντώνης Morgan Κωνσταντουδάκης & Λίνα Φούντογλου)

Εισηγήτρια/Κίνηση: Μαρία Στεφανίδου

Ηθοποιοί: Άρης Τσάπης, Βαρβάρα Σοφία Γκέκα, Βικτωρία Καρυπίδου, Γιώργος Ξούλος, Ειρήνη Πετράκη, Ελισάβετ Παναγουλοπούλου, Θέκλα Γαϊτη, Ιωάννα Μερκουριάδου, Ιωσήφ Καμπουράκης, Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος, Λίνα Οικονόμου, Μαρία Βασιλική Λεούση, Μελίνα Κέντογλου, Ναταλία Καντεμνίδη, Ντομένικα Βαρβαλούκα, Παρασκευή Δουρουκλάκη, Παρή Τρίκα, Πηνελόπη Κολλίντζα, Στυλιανός Σαμιός, Χρύσα Νταή

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X