Από χτες το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει επιδοθεί σε μια σειρά από αναρτήσεις που στοχοποιούν κι έχουν στόχο να συκοφαντήσουν το μαθητικό κίνημα. Ένα κίνημα το οποίο δεν έχει ως κεντρικό του αίτημα την τυρόπιτα, όπως είθισται να λέγεται, αλλά να ληφθούν περισσότερα μέτρα για την προστασία των μαθητών μέσα στις τάξεις λόγω της πανδημίας.

Σ’ ένα από αυτά τα σχόλια ο Α. Γεωργιάδης κοινοποίησε φωτογραφίες από τη χτεσινή μεγάλη διαδήλωση και έγραψε: “Αυτό είναι το αύριο που ονειρεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ για όσους δεν το έχουν καταλάβει…”.

 

Η ανάρτησή του ωστόσο δεν έμεινε αναπάντητη. Σχολιάζοντας από κάτω ο τέως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης και νυν δημοσιογράφος στην εφημερίδα Αυγή του είπε “αυτά τα παιδιά είναι το αύριο βρε μπαγλαμά” για να λάβει μέσα σε λίγη ώρα πλήθος από θετικές αντιδράσεις.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια