Την πρωινή δήλωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη για την αναγκαστικότητα του ξύλου, θέλησε να σχολιάσει ο Νάσος Ηλιόπουλος. Ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης ανέβασε στον λογαριασμό του τη φωτογραφία του Μ. Βορίδη από τότε που κρατούσε τσεκούρια συμμετέχοντας σε τάγματα εφόδου και ρώτησε:

“Μια μικρή απορία κύριε Βορίδη. Αν απέναντι σε φοιτητές που διεκδίκησαν την διεξαγωγή γενικής συνέλευσης το “ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας”, όπως χαρακτηριστικά δηλώσατε σήμερα το πρωί, απέναντι στον νεαρό της φωτογραφίας τι πιστεύετε ότι θα έπρεπε να κάνει η αστυνομία;”

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια