Οι ‘’ΕΛΕΚΡΗΤ Project’’, το ιδιαίτερο σχήμα  που με έδρα  τη Λευκωσία συνδυάζει την κρητική μουσική με ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες, video art, αφήγηση και θέατρο, επανέρχεται με ένα δυναμικό και πολυεπίπεδο video clip.

Ο ‘’Καύκος’’ το μοναδικό από άποψη σύνθεσης και στιχουργικής παραδοσιακό κρητικό κομμάτι συμπλέκεται με πρόζα αφιερωμένη στις μετανάστριες που έπεσαν θύματα του κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο και τμήμα της ‘’απολογίας’’ της Κλυταιμνήστρας από τον ‘’Αγαμέμνονα’’ του Αισχύλου, σε μετάφραση που παραχώρησε στο σχήμα ο Γιώργος Μπλάνας.

Εμβόλιμα, αρχειακό υλικό από γυναίκες σε μαζικούς χώρους παραγωγής και ειδικά την πολεμική βιομηχανία κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εντείνουν το διαχρονικό νοερό μονοπάτι που δημιουργεί το ηχοτοπίο των ΕΛΕΚΡΗΤ Project.

Δείτε τον ‘’Καύκο’’ εδώ: 

Στον ‘’Καύκο’’ εμφανίζονται οι:

  • Βαγγέλης Γέττος – λαούτο, φωνή
  • Ευαγόρας Μπεκιάρης – ακουστική κιθάρα
  • Μαρίνα Κατσαρή – Κλυταιμνήστρα

Τα πλάνα πήρε ο Χάρης Παναγιώτου ενώ το editing και τα graphics έκανε ο Σταύρος Κωστιδάκης. Τα γυρίσματα έγιναν στο Artos Foundation, στη Λευκωσία, τον Δεκέμβριο 2019.

Εγγραφείτε στο κανάλι των ΕΛΕΚΡΗΤ Project στο Youtube για να ειδοποιείστε απευθείας για κάθε νέα τους κυκλοφορία: http://bit.ly/ΕΛΕΚΡΗΤ_ΚΑΝΑΛΙ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια