Στην καταγγελία ότι αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ απειλούσε έμμεσα μέλος του Ρουβίκωνα για τον θάνατο κάποιου από δακρυγόνα στον κατειλημμένο κοινωνικό χώρο του Βοξ, τον οποίο λειτουργεί η αναρχική συλλογικότητα, προχώρησε μέλος της συλλογικότητας. Παράλληλα, τονίζει το μέλος στην καταγγελία ο αστυνομικός έβαζε ναζιστικά εμβατήρια στο κινητό του.

Αναλυτικά η καταγγελία

Πολλές προσαγωγές μελών μας έγιναν αυτή την βδομάδα.Κάποιες απο ομάδες Δίας και άλλες απο τα ΜΑΤ.Σε όλες τις περιπτώσεις οι σύντροφοι μας οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ και μετά από κάποια ώρα αφέθηκαν ελεύθεροι.Μάλλον ξεκινάει ένας νέος κύκλος πίεσης προς την ομάδα.( όχι ότι είχε σταματήσει και ποτέ βέβαια..).

Το ενδιαφέρον σε αυτές τις περιπτώσεις ήταν αυτά που ειπώθηκαν στους συντρόφους από έναν αστυνομικό της ομάδας Δίας.
Ο συγκεκριμένος υπηρετεί κατά πάσα πιθανότητα στο ΑΤ Χαλανδρίου.Στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ είπε σε έναν σύντροφο μας “μακάρι να πεθάνει κάποιος μέσα στο ΒΟΞ από δακρυγόνα” και παράλληλα έβαζε ναζιστικά εμβατήρια στο κινητό του για να τα ακούν τα μέλη μας που κάθονταν δίπλα στους πάγκους κατά την διάρκεια της προσαγωγής.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια