Αρκετά μαζική και με παλμό ήταν η χτεσινή διαδήλωση κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου που βάζει περιορισμούς στις δημόσιες συναθροίσεις. Φορείς, συλλογικότητες, φοιτητικοί σύλλογοι, κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και εργατικές ενώσεις με αφετηρία τα Προπύλαια ξεκίνησαν την πορεία προς το Σύνταγμα, ενώ κόσμος συνέχιζε να ανεβαίνει από το σταθμό του μετρό στην Ομόνοια, μιας και οι σταθμοί “Σύνταγμα” και “Πανεπιστήμιο” έκλεισαν νωρίς το απόγευμα κατ’ εντολή της αστυνομίας.

“Ματ βία αστυνομοκρατία, του Χρυσοχοΐδη η δημοκρατία”, “Κάτω τα ξερά σας από τη διαδήλωση, στο δρόμο λαέ μπορείς να τους τελειώσεις”, “Στο δρόμο σπάμε την τρομοκρατία με όπλο τη διαδήλωση και την απεργία”, “Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλι”, “Η ιστορία γράφεται με ανυπακοή, αγώνας, ρήξη, ανατροπή”, ήταν τα συνθήματα που φώναζαν με ρυθμό και ένταση τα μπλοκ της διαδήλωσης.

Γύρω στις 20.30 το κύριο σώμα της διαδήλωσης είχε φτάσει στο Σύνταγμα, όπου βρισκόταν ήδη το ΠΑΜΕ μαζί με έναν αριθμό σωματείων.

Στα Λουλουδάδικα ξεκίνησε η επίθεση της αστυνομίας, με δακρυγόνα και κρότου λάμψης μέσα στον κόσμο, ο οποίος υποχώρησε προς την Πανεπιστημίου και προσπάθησε να διαφύγει από τα γύρω στενά.

Η επίθεση των δυνάμεων καταστολής ήταν σφοδρή καθώς το μεγαλύτερο μέρος της διαδήλωσης διαλύθηκε και μετά το τέλος της μόνο το ΠΑΜΕ είχε μείνει στην οδό Αμαλίας το οποίο παρέμεινε στο σημείο μέχρι αργά συνοδευόμενο από live μουσική.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια