Η φεμινιστική συλλογικότητα Καμία Ανοχή καλεί στις δύο δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, τις Κυριακές 15 και 22 Δεκεμβρίου, για να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε το διάσημο πια τραγούδι της χιλιανής φεμινιστικής κολεκτίβας LasTesis “Ο βιαστής είσαι εσύ”, ενάντια στην πατριαρχία, στην έμφυλη βία, στην κουλτούρα του βιασμού, θεσμική και μη.

Το κάλεσμα:

El violador eres tu! Ο βιαστής είσαι εσύ!

Η Καμία Ανοχή καλεί και στις δύο δράσεις που διοργανώνονται στην Αθήνα, αυτή την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από το AMOQA, και την επόμενη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου από πληθώρα θηλυκοτήτων και φεμινιστριών, αλλά και σε κάθε άλλη δράση που θα διοργανωθεί σε όλη τη χώρα, προκειμένου να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε στους δρόμους και στις πλατείες το διάσημο πια τραγούδι της χιλιανής φεμινιστικής κολεκτίβας LasTesis, ενάντια στην πατριαρχία, στην έμφυλη βία, στην κουλτούρα του βιασμού, θεσμική και μη.

Εδώ θα βρείτε το event από το Athens Museum of Queer Arts -AMOQA- για τη δράση αυτής της Κυριακής (15 Δεκεμβρίου), τους στίχους όπως διαμορφώθηκαν στα ελληνικά από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και τα ραντεβού:
www.facebook.com/events/478882686166624/?active_tab=about

Και εδώ θα βρείτε το event για τη δράση της επόμενης Κυριακής (22 Δεκεμβρίου), τους στίχους όπως διαμορφώθηκαν από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και τo ραντεβού:
www.facebook.com/events/525630204691002/

Και στη Θεσσαλονίκη την ίδια μέρα! (22 Δεκεμβρίου)
www.facebook.com/events/533311123917410/

Και για να προλάβουμε τις ερωτήσεις 🙂
Ναι, δεν υπήρχε πρόθεση να γίνουν δύο δράσεις στην Αθήνα, προέκυψε και δεν έγινε κατορθωτό να συνδυαστούν σε μία για οργανωτικούς κυρίως λόγους, ναι δεν είναι αντιπαραθετικές, ναι είναι σε επικοινωνία μεταξύ τους, ναι, μπορούμε να στηρίξουμε όλες τις δράσεις, σε όλες τις πόλεις, σε κάθε δρόμο και πλατεία, κάθε μέρα, μέχρι να γίνουμε χιλιάδες, μέχρι να γκρεμίσουμε την πατριαρχία, τον καπιταλισμό και κάθε τι που μας καταπιέζει και μας εκμεταλλεύεται.

Φεμινιστική συλλογικότητα Καμία Ανοχή

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια