Γράφει στον λογαριασμό της η Μαρία Ντεντούση

Αγαπητοί συμπολίτες, κάθε αποχρώσεως, καλημέρα σας.
Σήμερα δέρνουμε αλύπητα #Cosmote και συν αυτώ.

Διότι ο #Cosmote, χθές, εν μέσω καραντίνας, μου έκοψε τη σύνδεση στα κινητά, λόγω οφειλής. Του τρέχοντος λογαριασμού. Το οποίο είναι κάτι παραπάνω από αισχρό. Είναι αλητεία.

Είναι αλητεία του αισχίστου είδους να κόβεις την επικοινωνία (ή το ρεύμα, το νερό, γουατέβερ) σε κάποιον -σε οποιονδήποτε- την εποχή που μπορεί να είναι άρρωστος/στο νοσοκομείο/ακίνητος/ανίκανος/ σε αναστολή/σε αναγκαστική αργία/σε καραντίνα/να έχει άνθρωπο σε ανάγκη αλλού/all the above.
Ή και τίποτα από τα παραπάνω.

Μόνο και μόνο που είμαστε στη συνθήκη που είμαστε αρκεί για να καταλάβει και ο πλέον ασυναίσθητος νους ότι ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Προφανώς οι άνθρωποι του #Cosmote έχουν ξεπεράσει το όριο της ασυναισθησίας και έχουν πάει σε αυτό της κοινωνιοπάθειας. Και δεν είναι οι μόνοι. Είναι γενικό το φαινόμενο. Σε ατομικό και κοινωνικό και θεσμικό επίπεδο.
Δεν χρειάζεται να το εξηγήσω αυτό, χρειάζεται;

Πήρα, λοιπόν τηλέφωνο στον #Cosmote για να πληρώσω το λογαριασμό και αφού ολοκληρώθηκε η συναλλαγή, η υπάλληλος με ρώτησε αν είμαι ευχαριστημένη από τον #Cosmote.

Δεν άντεξα, της λέω, είστε με τα καλά σας;

Μου κόβετε το τηλέφωνο εν μέσω καραντίνας και με ρωτάτε αν είμαι ευχαριστημένη; Παύση από την άλλη πλευρά, η παύση που φωνάζει “εγώ μια απλή υπάλληλος είμαι”. Την προλαβαίνω: Ξέρω, ξέρω, εσείς υπάλληλος είστε, αλλά σας παρακαλώ να το μεταφέρετε. Αν το πούμε όλοι και το μεταφέρετε όλοι, ίσως κάτι χαμπαριάσουν. Και μου απαντάει, πολύ αμυντικά: Μα, δεν τα κόβαμε επί τέσσερις μήνες στην προηγούμενη καραντίνα…
Την πήρε ο διάολος. Άσχημα. Πολύ άσχημα.

Εντάξει, ο ιξ #Cosmote στα παπάρια του, γενικά έτσι πάει το έργο τώρα, διάφοροι κοσμοτέδες στα παπάρια τους, αν μπορείς να επιβιώσεις έχει καλώς, αν όχι κλάιν.

Αλλά εσύ κυρία υπάλληλε; Ταυτίζεσαι με την κοινωνιοπάθεια του συστήματος επειδή ΤΥΧΑΙΝΕΙ να έχεις έναν μισθουλάκο αυτήν την εποχή;

Και πόσοι τέτοιοι γύρω μας, ε;

Δεν έχω τίποτε άλλο να πω: Φτύσιμο στα μούτρα του κάθε #Cosmote και πιο φτύσιμο στα μούτρα της κάθε κυριούλας που τον υπερασπίζεται.Φτύσιμο σε όλους τους ασυναίσθητους κοινωνιοπαθείς, είτε από κατασκευής είτε από συνθήκες.

Κι αν δεν ήμουν καλός άνθρωπος θα της ευχόμουν να το μετανιώσει.

Στην πράξη. Τέλος οι θεωρίες.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια