Βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν λίγο στη σελίδα Σιωπή Σημαίνει Συνενοχή δείχνει αστυνομικό να προσπαθεί να συλλάβει μετανάστη, που πουλά ομπρέλες, στο μετρό του Συντάγματος.

Ο μετανάστης εκλιπαρεί τον αστυνομικό να τον αφήσει, αλλά στη συνέχεια έρχονται ενισχύσεις και συλλαμβάνεται. Περαστικοί που περνούσαν από το σημείο αντέδρασαν, ζητώντας από τον αστυνομικό να μη τον βασανίζει. Ένας από αυτούς, μετά τη σύλληψη είπε: “Ωραία, θα κοιμηθούμε ήσυχοι το βράδυ επειδή πιάσατε το παιδί με τις ομπρέλες”.

Μπατσος βασανιζει μεταναστη μικροπολιτη που πουλαει ομπρελες, σημερα 2η ωρα το μεσημερι στο μετρο συνταγμα

Μπατσος βασανιζει μεταναστη μικροπολιτη που πουλαει ομπρελες, σημερα 2η ωρα το μεσημερι στο μετρο συνταγμα(απο μηνυμα)

Gepostet von Σιωπή Σημαίνει Συνενοχή am Donnerstag, 31. Oktober 2019

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X