Κείμενο για το σημερινό πρωτοσέλιδο της Sportime από τη φεμινιστική κίνηση Καμιά Ανοχή:

“Το «Sportime» κυκλοφορεί με εκδότη τον Περικλή Γκιόλια της Rise Entertaiment του Βίκτωρα Ρέστη”

Ο αδερφός του εκτελεσμένου μαφιόζου της δημοσιογραφίας με τον εφοπλιστή μαφιόζο που έχει καμία δεκαριά καταδίκες αλλά πάντα κυκλοφορεί ελεύθερος, σήμερα έκαναν πρωτοσέλιδο το μαγαζί της εκκλησίας και της ακροδεξιάς που λέγεται “Αφήστε με να ζήσω” – και προπαγανδίζει την κατάργηση του δικαιώματος στην έκτρωση.

Απο κοντά, στήριξαν δημόσια με αναρτήσεις τους υπουργοί και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του Πασοκ.

Όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί.

Είναι πολλά τα λεφτά, μωρό μου, κι ο πόλεμος της καπιταλιστικής εθνοπατριαρχίας εδώ, αλλά πότε μάσησε ο φεμινισμός;

Το λόγο για το σώμα μας τον έχουμε εμείς!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια