Ο μετανάστης εργάτης Σεχζάτ Αχμέντ, όπως κάθε πρωί, τα χαράματα της Παρασκευής ξεκίνησε για τη δουλειά του. Αυτή τη φορά όμως, στο δρόμο του επιτέθηκε μια ομάδα φασιστών χτυπώντας τον στο πρόσωπο, επειδή είναι Πακιστανός. Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς τις τελευταίες ημέρες ρατσιστικές ομάδες βρίσκονται συνεχώς γύρω από το χώρο θρησκευτικής λατρείας των μεταναστών και προχωρούν σε τυφλές επιθέσεις “στην τύχη” και σε όποιον βρουν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των ΚΕΕΡΦΑ, της κίνησης ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό που παρακολουθεί στενά την υπόθεση:

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Ρατσιστική επίθεση στο μετανάστη εργάτη Σεχζάτ Αχμέντ στο Μενίδι, 15/6/18, 5πμ

Τα χαράματα την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του τον σταμάτησαν στο δρόμο προς τη δουλεια του φασίστες. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο επειδή ήταν Πακιστανός.

Δεν είναι η μοναδική επιθεση φασιστών. Τις τελευταίες μέρες ομάδα φασιστών την έχει στήσει κοντά στο χωρο θρησκευτικής λατρείας των μεταναστών και επιιθεται διαρκώς.

Σήμερα, ο Σεχζάτ Αχμεντ κατέθεσε καταγγελία-μήνυση στο Τμήμα Ρατσιστικής Βίας στη ΓΑΔΑ.

Στο Μενίδι, λειτουργούν γραφεία της Χρυσής Αυγής ως ορμητήριο επιθέσεων. Πέρυσι υπήρξαν ξανά αρκετά περιστατικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ρατσιστική επίθεση στο μετανάστη εργάτη Σεχζάτ Αχμέντ στο Μενίδι, 15/62018, 5πμ

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗΡατσιστική επίθεση στο μετανάστη εργάτη Σεχζάτ Αχμέντ στο Μενίδι, 15/6/18, 5πμΤα χαράματα την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του τον σταμάτησαν στο δρόμο προς τη δουλεια του φασίστες. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο επειδή ήταν Πακιστανός.Δεν είναι η μοναδική επιθεση φασιστών. Τις τελευταίες μέρες ομάδα φασιστών την έχει στήσει κοντά στο χωρο θρησκευτικής λατρείας των μεταναστών και επιιθεται διαρκώς.Σήμερα, ο Σεχζάτ Αχμεντ κατέθεσε καταγγελία-μήνυση στο Τμήμα Ρατσιστικής Βίας στη ΓΑΔΑ.Στο Μενίδι, λειτουργούν γραφεία της Χρυσής Αυγής ως ορμητήριο επιθέσεων. Πέρυσι υπηρξαν ξανά αρκετα περιστατικά.

Δημοσιεύτηκε από Κεερφα-Keerfa-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή στις Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια