Η τέχνη εκμηδενίζει τις αποστάσεις, ενώνει χρώματα, κουλτούρες και φωνάζει: «Our Country is the Whole World». Ένα ακόμη video από την κινηματογραφική ομάδα NAIL, που από το λιμάνι του Πειραιά μάς ταξιδεύει σε συμβολικά σημεία πρωτευουσών σε όλο τον κόσμο.

Αυτή τη φορά, οι συμμετέχοντες είναι πολλοί. Από τη Νέα Υόρκη ή τη Νότια Κορέα έως τη Μελβούρνη ή το Παρίσι, η δήλωση είναι κοινή: «Πατρίδα μας όλη η γη».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X