Νέο ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων κορωνοϊού σήμερα στη χώρα, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 262 νέα περιστατικά του ιού.

Στους 216 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη χώρα μας καθώς σήμερα κατέληξαν μία 89χρονη στο ΑΧΕΠΑ, και μία 81χρονη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Σε 24 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς.

Σε 36 ανέρχονται τα κρούσματα κορονοϊού στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης. 33 είναι φιλοξενούμενοι και 3 εργαζόμενοι. Η διασπορά του κορονοϊού στο γηροκομείο έγινε από εργαζόμενο που ήταν επαφή κρούσματος στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, που επισκέφθηκε τον χώρο, οι περισσότεροι θετικοί στον ιό είναι ασυμπτωματικοί, ενώ όλοι όσοι παρουσίασαν συμπτώματα μεταφέρονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, περιφέρειες της Ιταλίας θέτουν σε καραντίνα τους ταξιδιώτες που επιστρέφουν από την Ελλάδα, την Ισπανία και τη Μάλτα. Tην ίδια ώρα, έξαρση του κορονοϊού παρατηρείται και στη Γερμανία, με νέο ρεκόρ τριμήνου στον αριθμό των νέων ημερήσιων κρουσμάτων, που σήμερα έφτασαν τα 1.226.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια