Θέατρο Χυτήριο
Ιερά Οδός 44, Γκάζι
Κρατήσεις: 210 3412313 – 6951787821
Τιμή: 6 ευρώ
Προπώληση: 4 ευρώ

Δύο από τις ελάχιστες αν όχι οι μοναδικές γνήσιες μπάντες της Ελλάδας στον χώρο της folk, indie rock, country, bluegrass και rock & roll μουσικής, ενώνονται για μια συναυλία στο θέατρο Χυτήριο. Αυθεντική μουσική από τη δισκογραφία των δύο σχημάτων και διασκευές από γνωστούς ήρωες της μουσικής. Ο τραγουδοποιός “Remi”, η μπάντα του και οι Rock & Roll χορευτές “The Dazzlers” σε συνεργασία με τους “Empty Frame” σε ένα από τα σημαντικότερα “Indie” events της χρονιάς.

Δείγμα Remi & The Dazzlers:

Δείγμα Empty Frame

Περισσότερες πληροφορίες
www.remiband.com
www.emptyframe.net

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X