Κάτι σαν ηλεκτρικό ρεύμα σε διαπερνά όταν βλέπεις το βίντεο -ιστορικό, θα μπορούσαμε να πούμε- με την αντίδραση του κόσμου στο άκουσμα της ενοχής του Νίκου Μιχαλολιάκου για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι ζητωκραυγές του πλήθους και τα συνθήματα που αυθόρμητα αρχίζουν να φωνάζονται δονούν όλη την Αλεξάνδρας.

Δεν αργεί, όμως, να κάνει αισθητή την παρουσιά της η αντιδραστικότητα της αστυνομίας. Ενώ ο κόσμος χαίρεται και πανηγυρίζει αποφασίζει να αρχίσει τις ρίψεις νερού με την αύρα και δακρυγόνων προς το σφιχτά συγκεντρωμένο πλήθος.

Η μαζικότητα του κόσμου φοβίζει αυτούς που ανέχονται στους κόλπους τους τα φασιστικά στοιχεία.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια