Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα πως μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναστέλλεται από σήμερα 8 Μαρτίου 2016 η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ». Είχε προηγηθεί  το χτεσινό Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο οι μέτοχοι του MEGA δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του καναλιού κατά 15,1 εκατομμύρια.

Η εταιρεία μπορεί να ανακοίνωσε πως το Δ.Σ. θα συνεδριάσει εκ νέου έως την 11η Μαρτίου, αλλά μέχρι σήμερα όλες οι συνεδριάσεις έχουν καταλήξει σε αδιέξοδο με το μέλλον του καναλιού να είναι πλέον αβέβαιο.

Όπως γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω, τα ψωμιά του MEGA είναι λίγα, κάτι που δεν άφησε ασυγκίνητους τους χρήστες του Twitter που έσπευσαν να του ευχηθούν το «καλό κατευόδιο» δημιουργώντας το hashtag #RIP_MEGA!

Εμείς αλιεύσαμε τα καλύτερα τιτιβίσματα για να σας βοηθήσουμε να αποχαιρετίσετε το MEGAλο κανάλι, όπως του πρέπει…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια