Εν αναμονή των δύο επόμενων άλμπουμ των The Cure, o τραγουδιστής και βασικός συνθέτης τους, Robert Smith συνεργάστηκε πρόσφατα με το σκωτσέζικο τρίο των CHVRCHES, για το “How Not To Drown”. Το κομμάτι θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο τέταρτο άλμπουμ του συγκροτήματος, με τίτλο Screen Violence. Ο Smith έχει επανειλημμένα συνεργαστεί με άλλα συγκροτήματα, όπως τους Gorillaz και τους Crystal Castles.

 

 

Οι The Cure συνεχίζουν να εργάζονται πυρετωδώς, έχοντας ηχογραφήσει δύο άλμπουμ, πληροφορίες (τίτλοι, ημερομηνίες κυκλοφορίας κτλ.) για τα οποία θα γίνουν γνωστές μέσα στο καλοκαίρι. Παράλληλα, ο Robert Smith δουλεύει πάνω σε ένα προσωπικό, noise άλμπουμ. Και για αυτό θα δημοσιοποιηθούν πληροφορίες μέσα στο επόμενο διάστημα.

 

Το άλμπουμ των CHVRCHES, Screen Violence, θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

 

Καθημερινά, ένα τραγούδι και μια ιστορία, στο 3pointmagazine.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

About The Author

Γεννήθηκε στο Χολαργό το 1980 και σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στη μουσικολογία, στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Τον Απρίλιο του 2013 εξέδωσε το πρώτο του μυθιστόρημα, με τίτλο «Ελληνική Ασφυξία» (Εκδόσεις των Συναδέλφων), υπό το ψευδώνυμο Ηλίας Νίσαρης. Κείμενά του, είτε με το πραγματικό του όνομα είτε με το ψευδώνυμο, έχουν δημοσιευτεί επίσης σε διάφορα περιοδικά του ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου (3pointmagazine.gr, να ένα μήλο, Metropolis Free Press, Fractal Press, thecricket.gr, mixtape.gr, bibliotheque.gr, To Παράθυρο, Ποιητική, HUMBA! κ.ά.) Διατηρεί το blog www.eliasnisaris.blogspot.gr , ενώ κάθε Δευτέρα, από τις 12 έως τις δύο το μεσημέρι, παρουσιάζει την εκπομπή Wax Trash στον ιντερνετικό σταθμό www.indiegroundradio.com. Το βιβλίο του με τίτλο “Το Ορφανό Αριστούργημα”, υπό το πραγματικό του όνομα, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Εύμαρος.

Related Posts