Τέλος δεν έχει η ταλαιπωρία της οικογένειας της οποίας το κοριτσάκι μόλις εννέα ετών λιποθύμησε από την πείνα σε φούρνο περιμένοντας στην ουρά για λίγο ψωμί. Όπως αναφέρει σε νέο δημοσίευμά του το Rodosreport, το τοπικό μέσο που ανέδειξε το θέμα, η ΔΕΗ έκοψε στην οικογένεια και το ρεύμα, για ανεξόφλητους λογαριασμούς.

Η μητέρα έχει να εργαστεί από πέρυσι τον Αύγουστο και συντηρεί μόνη της τα δύο παιδιά της, καθώς δεν υπάρχει πατέρας και άλλα έσοδα στην οικογένεια. Η οικογένεια ζει με ένα επίδομα 170ευρώ κάθε δύο μήνες και φέτος δεν θα μπορέσει, όπως φαίνεται, να εργαστεί ως ξενοδοχουπάλληλος λόγω της κρίσης που προκλήθηκε από την πανδημία.

Το θετικό είναι ότι μετά την ανάδειξη του θέματος από το Rodosreport, ακολούθησε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης από την Ροδιακή κοινωνία που ανταποκρίθηκε άμεσα και βοήθησε την οικογένεια με είδη πρώτης ανάγκης.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια