Δεν είναι η πρώτη φορά ή και η πρώτη χώρα που βλέπουμε να… καταλαμβάνεται από διαφόρων ειδών ζώα, τα οποία βγαίνουν στους δρόμους, απολαμβάνοντας την απουσία του κόσμου λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Τι γίνεται, όμως, για τις περιπτώσεις όπου οι δρόμοι δεν είναι τελείως άδειοι και πέφτουν σε… κίνηση;

Στη Ρωσία και συγκεκριμένα στο Κρασνοντάρ, οι αρχές έδειξαν ότι, εν μέσω πανδημίας, την προτεραιότητα την έχουν τα ζώα και για την ακρίβεια οι πάπιες. Έτσι, όταν μία οικογένεια από τα υπέροχα όμορφα προσπάθησε να διασχίσει έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, ένας αστυνομικός που επέβλεπε και ρύθμιζε εκείνη τη στιγμή την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, αποφάσισε να τη σταματήσει για να περάσουν οι πάπιες με ασφάλεια τον δρόμο.

Το αποτέλεσμα; Δείτε το στο ακόλουθο πολύ όμορφο video:

 

NEWS247

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια