Θέση για την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη πήρε ο μουσικός Ross Daly μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Ο Ross Daly αναρώτηθηκε πώς γίνεται να επιβλήθηκε τόσο ελαφριά ποινή στον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, σε σημείο που ενώ έχει διαπράξει το έγκλημα της ασέλγειας κατ΄επανάληψη, δεν θα κάτσει ούτε μία μερα φυλακή. “Ειλικρινά πού ζούμε;” αναρωτήθηκε κλείνοντας το σχόλιο του ο R. Daly.

Ολόκληρη η ανάρτησή του

Ουδέποτε υπήρξα υποστηρικτής της θανατικής ποινής, αλλά ίσως το μόνο έγκλημα που θα μπορούσε να με κάνει να το σκεφτώ έστω είναι αυτό της παιδεραστείας. Και όμως αυτός ο «άνθρωπος», ο οποίος έχει καταδικαστεί για πολλαπλές περιπτώσεις αυτού του εγκλήματος, δεν θα κάτσει ούτε μια μέρα στη φυλακή!! Και η «δικαιοσύνη» είναι ΟΚ με αυτό;; Ειλικρινά που ζούμε;;

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X