Οι διαδηλωτές στη Χιλή έχουν και αυτοί ένα σκύλο που έχει γίνει σύμβολο του αγώνα τους, όπως είχαμε τον «Λουκάνικο» στην Αθήνα.

Πρόκειται για τον “Rucio Capucha”, έναν γενναίο αδέσποτο σκύλο ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης. 

Ωστόσο, σε μία από τις διαδηλώσεις τραυματίστηκε από υδροφόρα νερού της αστυνομίας η οποία τον ψέκασε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Rucio να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες στο κτηνιατρείο.

Μετά τη νοσηλεία του ο Rucio βρήκε οικογένεια και πλέον έχει το δικό του σπίτι.

Με πληροφορίες από Documento

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]