Για μια ακόμη φορά η Ryanair έσπασε κάθε ρεκόρ αξιοπιστίας στην αερομεταφορά. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αποφάσισε να εγκαταλείψει στη Τιμισοάρα της Ρουμανίας, λόγω κακοκαιρίας, τους επιβάτες που ταξίδευαν από το Λονδίνο με προορισμό το αεροδρόμιο Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη.

Οι επιβάτες εξοργισμένοι tweetαραν τις μεγαλειώδες στιγμές που έζησαν, ενώ βγήκαν και στα κανάλια. Τελικά πτήση της Aegean, ναυλώθηκε με εντολή του υπουργού Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη, προκειμένου να παραλάβει τους εγκλωβισμένους επιβάτες.

Πάντως το Twitter και οι χρήστες του αντέδρασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X