Το βράδυ της 29η Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία SAG (Screen Actors Guild) Awards, στο Λος Αντζελες. Στην 23η απονομή βραβείων, το Αμερικανικό Σωματείο Ηθοποιών βράβευσε τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Εντυπωσιακή είσοδο έκαναν ο ηθοποιός Simon Helberg, που έγινε γνωστός μέσα από το Big Bang Theory και το πιο πρόσφατο Florence Foster Jenkins, μαζί με την σύζυγό του Jocelyn Towne, θέλοντας να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα υπέρ των προσφύγων “refugees welcome, let them in”.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Moonlight, αλλά γνωστός στο ευρύ κοινό από τον ρόλο του στην πετυχημένη σειρά του Netflix, House of CardsΜahershala Ali βραβεύτηκε με το βραβείο Best Supporting Actor.  Κατά την παραλαβή του βραβείου του, απηύθυνε μια συγκινητική ομιλία για την ανάγκη να δίδεται βοήθεια σε όσους βρίσκονται στο περιθώριο. Είπε ότι είναι μουσουλμάνος και γιος μιας χριστιανής μητέρας που τον μεγάλωσε με αυτές τις αρχές.

«Η μητέρα μου δεν έκανε τούμπες όταν της τηλεφώνησα και της είπα ότι ασπάστηκα το ισλάμ πριν από 17 χρόνια, αλλά σας λέω τώρα ότι αφήνουμε το θέμα αυτό στην άκρη».

Η σειρά Stranger Things του Netflix απέσπασε το βραβείο Καλύτερης ομαδικής ερμηνείας και την ώρα της βράβευσης, ο David Harbour με έναν παθιασμένο λόγο δήλωσε:

«Θα δώσουμε καταφύγιο σε φρικιά και απόκληρους, αυτούς που δεν έχουν σπίτι. Θα προσπεράσουμε τα ψέματα. Θα κυνηγήσουμε τα τέρατα» είπε με την Winona Ryder να κλέβει τις εντυπώσεις με όλα τα συναισθήματα που έζησε εκφραστικά όσο ήταν εκτεθειμένη στους προβολείς.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X