Πρόβλημα με τα self test προέκυψε στη Σαντορίνη, καθώς, αρκετοί μαθητές δεν μπόρεσαν να τα προμηθευτούν, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να επιστρέψουν στις τάξεις τους.

«Σε σύνολο 302 μαθητών Λυκείου στη Σαντορίνη δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το μάθημα 70 μαθητές, εκ των οποίων επιβεβαιωμένα οι 60 δεν μπόρεσαν να προμηθευτούν τα self test καθώς δεν υπήρχαν στο νησί. Υπήρξε κακός προγραμματισμός στη διανομή των self-test», ανέφερε χαρακτηριστικά, στο OPEN ο Μανώλης Καραμολέγκος, διευθυντής Λυκείου Θήρας.

«Πήγαν οι άνθρωποι να αγοράσουν self-test αλλά αντί να πάρει ο καθένας από ένα, πήραν δύο-τρία κτλ, με αποτέλεσμα οι επόμενοι μαθητές να μη βρίσκουν. Έπρεπε να δοθεί συγκεκριμένους αριθμός self test για συγκεκριμένες ημέρες. Δεν έπρεπε να δοθούν απευθείας όλα τα self test που προβλέπονται», συμπλήρωσε ο κ. Καραμολέγκος, σημειώνοντας παράλληλα ότι: «Από χθες έχω την αίσθηση ότι λύθηκε το πρόβλημα, πιστεύω ότι από σήμερα θα ομαλοποιείται η κατάσταση. Έχουν αποσταλλεί τα καινούργια, υποθέτω σε αυτή την παρτίδα θα είναι όλα τακτοποιημένα».

«Δυστυχώς, οι μαθητές που δεν βρήκαν self-test δεν μπόρεσαν να αναπληρώσουν τα μαθήματα τους μέσω τηλεκπαίδευσης. Παρ’ όλα αυτά, οι απουσίες τους δε θα μετρήσουν», κατέληξε ο κ. Καραμολέγκος.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια