Σε 3.000 απολύσεις και περικοπές μισθών θα προχωρήσει η μεγαλύτερη εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, την ώρα που η πανδημία του κορωνοϊού έχει πλήξει τις πτήσεις παγκοσμίως.

Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι δεν αναμένει πως έσοδα και επιβάτες θα επιστρέψουν στα επίπεδα προ-κορωνοϊού πριν το καλοκαίρι του 2022 το νωρίτερο, μεταδίδουν οι New York Times.

Οι απολύσεις αφορούν πιλότους και μέλη πληρωμάτων ενώ στα σχέδια της είναι περικοπές έως 20% στους μισθούς, ματαίωση του 99% των πτήσεων της μέχρι τον Ιούλιο και κλείσιμο αεροπορικών βάσεων της στην Ευρώπη, μέχρι να ανακάμψει η ζήτηση. Ο δε διευθύνων σύμβουλος, Μάικλ Ο’ Λίρι θα παρατείνει μέχρι τον Μάρτιο του 2021 την μείωση κατά 50% των αποδοχών του.

Η Ryanair σκοπεύει επίσης να ζητήσει από την Boeing την καθυστέρηση της παράδοσης αεροπλάνων, καθώς δεν αναμένει ότι η ευρωπαϊκή εναέρια κυκλοφορία θα ανακάμψει πλήρως τα επόμενα χρόνια, δήλωσε η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία την Παρασκευή. Τους τρεις μήνες έως τα τέλη Σεπτεμβρίου προβλέπεται πως μόνο το 50% των πτήσεων θα εκτελεστούν.

Φωτογραφία από Kevin Hackert στο Unsplash

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια