Ποινική δίωξη για απελευθέρωση κρατουμένου άσκησε η Εισαγγελέας σε βάρος του αστυνομικού που κατηγορείται ότι εμπόδισε σύλληψη διαδηλωτή στην πορεία το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.

Ο υπαστυνόμος, που αρνείται την πράξη που του αποδίδεται υποστηρίζοντας ότι τα πραγματικά γεγονότα είναι εντελώς αντίθετα από αυτά που περιγράφει ο συνάδελφός του από την ομάδα «Δράση», παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο όπου θα δικαστεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει πλήθος στοιχείων, που αποδομούν τις κατηγορίες κατά του αστυνομικού, ενώ άκρως διαφωτιστική είναι και η μαρτυρία του 67χρονου συνταξιούχου εμπόρου και μελους του οργανωτικού γραφείου της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Άγγελου Γκόγκογλου, ο οποίος, όπως δηλώνει, ήταν ο υποτιθέμενος «κουκουλοφόρος», τον οποίο επιχείρησε να προστατεύσει ο αστυνομικός.

*Από το tvxs.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια