Δεν είναι μόνο σπουδαίος προπονητής είναι κι ένας σκεπτόμενος άνθρωπος, με συναίσθηση τι γίνεται γύρω του. Ο λόγος για τον προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος ερωτηθείς χτες μετά τον αγώνα της ομάδας του στην Ευρωλίγκα αν αισθάνεται πίεση λόγω κάποιων προηγούμενων κακών αποτελεσμάτων απάντησε εξαιρετικά.

“Αν παίζουμε μπάσκετ και νιώθουμε πίεση, τότε τί πίεση νιώθουν οι άνθρωποι που έχουν συγγενείς στις μονάδες εντατικής θεραπείας λόγω του κορωνοϊού; Αυτή είναι πίεση. Για ποια πίεση στο μπάσκετ μιλάμε; Δεν είναι πίεση”, σημείωσε ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε:

“Πίεση έχεις όταν χάνεις την δουλειά σου λόγω του ιού και δεν έχεις να δώσεις φαγητό στα παιδιά σου. Και δεν ξέρεις τι θα κάνεις αύριο. Δεν χρειάζεται να μιλάμε για πίεση, πρέπει να παλεύουμε σκληρά.”

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια