Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει η εικόνα με δύο σκυλιά – «πορτιέρηδες» έξω από νυχτερινό κλαμπ στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης.

Eδικότερα, στην εικόνα εμφανίζονται δύο ροντβάιλερ σε κλουβιά στην είσοδο του μαγαζιού, με πολλούς να κάνουν λόγο για μια επιλογή που δεν είναι απλά κακόγουστη, αλλά και προσβλητική, σύμφωνα με το parallaximag.

Η εικόνα δεν άργησε να κάνει τον γύρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις.

Μετά τον σάλο, το νυχτερινό κλαμπ απάντησε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook:

Πληροφορίες tvxs

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια