Κυριακή 22 Φεβρουαρίου

Οι Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band στην Μαύρη Τρύπα

Το κίτρινο υποβρύχιο του Sgt. Pepper για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη!

Warm up: Summer Rain Radio dj set 

Οι Sgt. Pepper΄s Beatles Tribute Band μεταφέρουν τη μαγεία των “Σκαθαριών” βόρεια. Το κίτρινο υποβρύχιο του Sgt. Pepper για πρώτη φορά θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη. Η «Μαύρη Τρύπα»  θα γίνει το λιμάνι του, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου.

Από την πρεμιέρα τους πέρυσι μέχρι σήμερα, οι Sgt. Pepper΄s Beatles Tribute Band πέρασαν από πολλές σκηνές της πρωτεύουσας και όχι μόνο. Μοιράστηκαν τη μαγεία των “Σκαθαριών” με εκατοντάδες φίλους -Beatlemaniacs και μη- στήνοντας κάθε φορά ένα μεγάλο live Beatles party.

Το υποβρύχιο του Sgt. Pepper συνεχίζει το ταξίδι του και φέτος, εφοδιασμένο με ακόμη περισσότερα τραγούδια των Fab Four σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα. Η μπάντα ακολουθεί ολόκληρη την πορεία των Beatles, από το Please Please Me και τις πρώτες επιτυχίες του ’63-’64, έως τις μεγαλειώδεις συνθέσεις του White Album και του Abbey Road.

Τα πασίγνωστα hits -από το Love Me Do” και το From Me To You” μέχρι το Hey Jude” και το Let It Be”- συνδυάζονται με πιο άγνωστα κομμάτια, σε μία προσπάθεια να καλυφθεί όσο το δυνατόν πληρέστερα το έργο του κορυφαίου συγκροτήματος. Όλα αυτά με την παραδοσιακή φόρμα ενός rock σχήματος -κιθάρες, μπάσο, τύμπανα, πλήκτρα- και φυσικά, τέσσερις φωνές.

Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, η μαγική ενέργεια των Beatles θα κατακλύσει την Μαύρη Τρύπα στη Θεσσαλονίκη. Το κίτρινο υποβρύχιο του Sgt. Pepper αναχωρεί στις 23:00 ακριβώς.

Roll up for the Mystery Tour!

SgtPeppersMavriTrupa220215

INFO
Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Βαΐου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα
Ώρα προσέλευσης: 21:30.

Summer Rain Radio dj set: 21:30 -23.00
Εισιτήριο
: 5€
Τηλ
. κρατήσεων: 2310510081

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια