Όλοι θυμόμαστε το φοβερό ρεπορτάζ του Νίκου Υποφάντη για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για τα 100 χιλιάρικα που πήρε δάνειο από την Attica Bank ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Το ρεπορτάζ που ξεχείλιζε από δημοσιογραφική εγγυρότητα πλαισιώθηκε και με επιτόπιες συνεντεύξεις από τυχαίους περαστικούς. Ήταν όμως τυχαίοι;

: Όπως ανακάλυψε το Twitter, ο κόσμος μας είναι τόσο μικρός και οι περαστικοί τόσο τυχαίοι που μία γυναίκα με την οποία μίλησε ο Υποφάντης, βρέθηκε να έχει υπάρξει και φιλοξενούμενη στα δελτία του. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τη δικηγόρο Σουζάνα Κλημεντίδη:

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X