Προς την επιβολή αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων προσανατολίζεται η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού που «λυγίζει» τις αντοχές του συστήματος υγείας στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, τα νέα μέτρα θα περιλαμβάνουν την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 αν όχι και νωρίτερα. Σύμφωνα με το new4health, σε αναστολή λειτουργίας θα προχωρήσουν και τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ θα αυξηθεί το υποχρεωτικό ποσοστό τηλεργασίας.

Οι ανακοινώσεις, σύμφωνα πάντα με το news4health, θα γίνουν στο πλαίσιο της ημερήσιας ενημέρωσης για τον κορονοϊό, στις 18:00.

Alfavita

 

Διαβάστε επίσης:

Επιχείρηση παράτασης του Lockdown

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια