Περιπατητές ενημέρωσαν τον Φιλοζωϊκό Σύλλογο και την πρόεδρό του Αγγέλα Μπαρτσώκα πως μέσα στο Πάρκο της Παύλιανης βρισκόταν ένα πυροβολημένο και βαριά τραυματισμένο ζαρκάδι.

Δείτε πως περιγράφει η ίδια το περιστατικό:

Δηλώνω συγκλονισμένη!

Παγκόσμια ημέρα των ζώων σήμερα και η “συμβολή” του συμπολίτη μας κυνηγού… ήταν ένα νεκρό ζαρκάδι…

Για την ιστορία αναφέρω ότι σήμερα το μεσημέρι

δέχτηκα τηλεφώνημα από επισκέπτες της Παύλιανης οι οποίοι εντόπισαν ζαρκάδι με σπασμένο πόδι μέσα στο πάρκο.

Αμέσως επικοινώνησα με το Δασαρχείο και εστάλη αυτοκίνητο να το παραλάβει .

Συγχρόνως επικοινώνησα με την κ.Γανωτή στο ΑΝΙΜΑ στην Αθήνα, για οδηγίες.

Μετά από εσπευσμένη κλήση μου ο κ.Σωτήρης Σωτηρίου έσπευσε και άνοιξε το κτηνιατρείο του στην οδό Βασιλικών στη Λαμία και μας περίμενε .

Η σφαίρα είχε χτυπήσει το πόδι, είχε δημιουργηθεί τρύπα και είχε βγει από την άλλη πλευρά Στο ζώο χορηγήθηκε άμεσα φαρμακευτική αγωγή και δέθηκε προσωρινά το πόδι.

Πάνω που κανονίζαμε τη μεταφορά του για αύριο σε συνεννόηση με το ΑΝΙΜΑ, το ζώο κατέληξε λόγω του ότι είχε χάσει πολύ αίμα….

Ευχαριστώ τον κ.Σωτηρίου για την όλη του βοήθεια, για την οποία μάλιστα δεν δέχτηκε χρήματα, παρ όλο του ότι ήταν αργία και ο χρόνος και τα υλικά που χρησιμοποίησε ήταν πολλά.Επίσης τους υπαλλήλους του Δασαρχείου για την όλη συμβολή τους στην περισυλλογή και μεταφορά του ζώου στη Λαμία, καθώς και τους επισκέπτες οι οποίοι ειδοποίησαν.

Τι να πω για τον άνθρωπο που του στέρησε τη ζωή…Και κυνηγός, δηλαδή κάποιος που έχει χόμπι να σκοτώνει…και λαθροκυνηγός…απαγορεύεται η θήρευση ζαρκαδιών…

Μια λέξη μόνο είναι κατάλληλη. ΝΤΡΟΠΗ του!

Κρίμα που δεν σώθηκε το ζώο!

Lamiafm1.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια