Αλλη μία σκανδαλώδης απευθείας ανάθεση προσθέτει στο βιογραφικό της η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, η οποία αποφάσισε την προμήθεια σε χλωρίνες και απορρυπαντικά πλυντηρίων για φυλακές της χώρας, έναντι των 144.044,80 ευρώ από μια εταιρεία η οποία ιδρύθηκε μόλις πριν από τρεις μόλις.

Πρόκειται για την η εταιρεία KINGSTON MEDICAL E.E. η οποία συστάθηκε στις 15 Δεκεμβρίου του 2020 κατάφερε να εξασφαλίσει την εν λόγω προμήθεια που αφορά και στο κατάστημα κράτησης ανηλίκων του Βόλου, την ώρα όμως που δεν έχει ούτε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, ούτε και λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

*Από το avgi.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια