Στους δρόμους της Λάρισας ενάντια στην αστυνομική καταστολή κατέβηκαν μαθητές και φοιτητές μετά το περιστατικό με τον ασφαλίτη που έσπασε το χέρι 13χρονου μαθητή στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία Ταχυδρομείου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δυναμική πορεία στο κέντρο της πόλης.

Οι μαθητές προχώρησαν σε καθιστική διαμαρτυρία μπροστά στο κτίριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, ενώ όπως μεταδίδει το larisanet.gr αντιπροσωπεία μαθητών συναντήθηκε με τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Γ. Δοδοντσάκη.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια