Οι ισπανικές εκλογές πλησιάζουν στις 26 Ιουνίου. Έτσι το Podemos δημιούργησε ένα νέο προεκλογικό σποτάκι με θέμα τις εκλογές και με σύνθημα η «Αλλαγή ξυπνάει στις 26 Ιουνίου».

Στο βίντεο το οποίο είναι εμπνευσμένο από την τελευταία ταινία του «Star Wars: Η δύναμη ξυπνάει», πρωταγωνιστεί ο Ραχόι ως οι δυνάμεις της αυτοκρατορίας και ο Πάμπλο Ιγκλέσιας ως η καλή δύναμη των Τζεντάι που ξυπνάει και αρχίζει να αντεπιτίθεται.

Το βιντεάκι είναι ευρηματικό και απολαυστικό!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X